Zobrazeno 1 - 10
of 701
pro vyhledávání: '"P Spizzirri"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Anna Ramunno, Rosa Maria Vitale, Pietro Amodeo, Carlo Crescenzi, Alice Panti, Paolo Fiorenzani, Michele De Luca, Umile Gianfranco Spizzirri, Donatella Restuccia, Francesca Aiello, Fabio Fusi
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 23, p 5693 (2024)
The huge amount of citrus peel produced worldwide represents an economic burden for society. However, this agricultural by-product is a rich source of natural molecules, potentially endowed with interesting pharmacological activities. In this regard,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/86249a6523ba40caa3108bb605c7eee1
Autor:
Luigi Esposito, Nicola Casolani, Marco Ruggeri, Umile Gianfranco Spizzirri, Francesca Aiello, Emilio Chiodo, Maria Martuscelli, Donatella Restuccia, Dino Mastrocola
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 17, p 2815 (2024)
Carob pulp flour has antidiabetic and antioxidant activities, is naturally sweet, and is rich in fibers. It is obtained from carob pod pulp from the evergreen tree Ceratonia siliqua L., which is grown in Mediterranean areas and is known for locust be
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/470e9017e8604a1592cb781933e95576
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 9, p 1393 (2024)
In recent years, there has been a concerning surge in waste generation, with agri-food waste emerging as a significant issue across various stages of the food supply chain [...]
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/008169b2e11d4c84b6644d023f89da8b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gabriele Carullo, Umile Gianfranco Spizzirri, Rocco Malivindi, Vittoria Rago, Marisa Francesca Motta, Danilo Lofaro, Donatella Restuccia, Francesca Aiello
Publikováno v:
Nutraceuticals, Vol 2, Iss 4, Pp 278-288 (2022)
A quercetin derivative with remarkable biological performance was successfully synthesized by chemical modification of the flavonoid with docosahexaenoic acid to synthesize 2-(2,2-diphenylbenzo[d][1,3]dioxol-5-yl)-5,7-dihydroxy-4-oxo-4H-chromen-3-yl-
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0e4c3ad3d6f1432e87dc90717e939a9c
Autor:
Giancarlo Spizzirri, Raí Álvares Eufrásio, Carmita Helena Najjar Abdo, Maria Cristina Pereira Lima
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 12, Iss 1, Pp 1-8 (2022)
Abstract Asexual, lesbian, gay, bisexual, and trans (ALGBT) individuals face worse life conditions and violence rates than their heterosexual cisgender counterparts. Brazil is often highlighted for having one of the highest rates of hate-related homi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/06be008ca96b4e76a882072c629bda1e