Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"P Sonja Veljovic"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Agricultural Sciences (Belgrade), Vol 66, Iss 3, Pp 209-230 (2021)
Journal of Agricultural Sciences (Belgrade) (2021) 66(3):209-230
Journal of Agricultural Sciences (Belgrade) (2021) 66(3):209-230
Aging is one of the most important processes in the production of high-quality spirits, including whisky, brandy and cognac. The contact between wood and distillates is a crucial step for the migration of chemical compounds, which evoke the novel sen
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mirjana Stajic, Biljana Kukavica, Jelena Vukojevic, Jasmina Simonic, Sonja Veljovic-Jovanovic
Publikováno v:
BioResources, Vol 5, Iss 4, Pp 2362-2373 (2010)
The purpose of this study was to resolve the question of whether various nitrogen sources and concentrations affect characteristics of selected G. lucidum ligninolytic enzymes participating in wheat straw fermentation. This is the first study reporti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2e36f5d43f2b49aba6d33d5af204922b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food and Feed Research, Vol 44, Iss 1, Pp 31-38 (2017)
Penicillium italicum and P. expansum are important pathogens causing decay in most fruits and vegetables. In this study, orange fruits were inoculated with these two species of fungus and stored 14 days with or without bagging, in a cold room for 11
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.