Zobrazeno 1 - 10
of 3 656
pro vyhledávání: '"P L Green"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ezhar Ersöz, Mehmet Salıh Aydın, Yasemin Hacanlı, Nazım Kankılıç, İsmail Koyuncu, Muhammet Emin Güldür, Ebru Temiz, Yusuf Çakmak, Kadir Eği, Reşat Dikme, Mahmut Padak
Publikováno v:
Anatolian Journal of Cardiology, Vol 27, Iss 3, Pp 135-145 (2023)
Background: Pistacia vera L. (green pistachio) has been shown to increase antioxidant capacity and protect against cardiovascular diseases and cancer. This study investigated the protective effect of the Pistacia vera L. hull in rats with experimenta
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d18f8e64b3ca4f43b6bed5e3088aa204
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
BMC Plant Biology, Vol 23, Iss 1, Pp 1-11 (2023)
Abstract Background In the search for new alternatives to avoid the problems associated with the use of synthetic chemical fungicides in agriculture, the use of green manure (GrM) could help combat fungal diseases of crops, such as those produced by
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7fdeb5c20d1d4e73b038d55b61d9e011
Publikováno v:
Agronomy, Vol 14, Iss 7, p 1473 (2024)
The green pea (Pisum sativum L.) is an economically, nutritionally, and culturally important legume. It is a crop that is subject to various investigations due to its popularity with the development of various protocols in different topics, except fo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/04448b7ec0b4453ea49c05647dec0fa0