Zobrazeno 1 - 10
of 1 796 310
pro vyhledávání: '"P Jiang"'
Publikováno v:
Heritage Science, Vol 12, Iss 1, Pp 1-22 (2024)
Abstract As a vital carrier of traditional culture, Intangible Cultural Heritage (ICH) not only preserves historical value but also fosters cultural identity and confidence. This study utilizes explainable machine learning and coupled coordination mo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/12a9270ac4414730a19973b69f27e786
We prove the existence of a positive semidefinite matrix $A \in \mathbb{R}^{n \times n}$ such that any decomposition into rank-1 matrices has to have factors with a large $\ell^1-$norm, more precisely $$ \sum_{k} x_k x_k^*=A \quad \implies \quad \sum
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2405.06154
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 23, Iss , Pp 101660- (2024)
Off-flavor is one of the most frequent and serious causes for the aroma deterioration in Jiang-flavor Baijiu. However, the key compounds and their formation mechanism responsible for off-flavor are still unclear. This study identified 271 volatile co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/05b23c0fbf014cfa95fe2e7c56aee713