Zobrazeno 1 - 10
of 52
pro vyhledávání: '"P F, de la Vega"'
Autor:
Keiko Nakamura, Kathryn Lizbeth L. Siongco, TJ Robinson T. Moncatar, Lourdes Marie S. Tejero, Shelley Ann F. De La Vega, Sheila R. Bonito, Richard Javier, Takako Tsutsui, Tran Dai Tri Han, Man Thi Hue Vo, Yuri Tashiro, Saber Al-Sobaihi, Kaoruko Seino, Thang Van Vo, Fely Marilyn E. Lorenzo, Carmelita C. Canila
Publikováno v:
Health Research Policy and Systems, Vol 20, Iss S1, Pp 1-12 (2022)
Abstract Background A growing number of older adults require complex care, but coordination among professionals to provide comprehensive and high-quality care is perceived to be inadequate. Opportunities to gain the knowledge and skills important for
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/34290007a3de4cea89c4ce3112a76045
Publikováno v:
Journal of Medical Internet Research, Vol 24, Iss 2, p e29541 (2022)
BackgroundThe rapid aging of the world’s population requires systems that support health facilities’ provision of integrated care at multiple levels of the health care system. The use of health information systems (HISs) at the point of care has
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/093396c2d22947348db5e225e82d85d9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Spanish Journal of Agricultural Research, Vol 11, Iss 3, Pp 770-779 (2013)
Interest in the preservation of autochthonous breeds such as the Blanca Andaluza goat (meat breed), raised under grazing-based management, has recently increased among Spanish farmers. A study of the possibilities of transformation to organic product
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6c0490276d6440e0b5b0783d69403943
Publikováno v:
Spanish Journal of Agricultural Research, Vol 11, Iss 3, Pp 759-769 (2012)
Interest in the preservation of autochthonous breeds such as the Payoya goat (dairy breed), raised using extensive or semi-extensive grazing, has also recently increased among Spanish farmers. A study of the possibilities of transformation to organic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c726220affff41b1b7915abe4c82cb53
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.