Zobrazeno 1 - 10
of 516
pro vyhledávání: '"P Bankuti"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Endre Sik, Noémi Loncsák, Krisztina Nagy, Maszlag Fanni, Pallai Anita, Virag Adam, Surányi Rachel, Szep Dorottya, Elek Luca, Felix Aniko, Balogh-Szabo Kitti, Perhocs Peter, Szoke Timea, Toth Zsofia, Halasz Dora, Simon Barbara, Gagyi Nikolett, Szalma Balazs, Kolompar Alexandra, Pulay Virag Borbala, Szontagh Veronika, Balint Petra, Bankuti Anna, Morvay Judit, Szilagyi Sara, Tamasi Judit, Andrasi Vivien, Katona Reka, Lisztesne Lippai Szandra, Virag Hajnalka Margit, Mikson Anna Lejla, Gegeny Janos, Kiraly Emma, Soltesz Patricia, Racz Valeria, Bernath Viktoria, Ritea Raul Nicolae, Meszaros Diana, Prikryl Edina, Schwarcz Fruzsina, Eker Nora Amira, Tandor Anna Darinka, Kacsandi Ferenc, Szollosi Lajos, Rusznak David, Giricz Monika, Suto Timea, Vorosmarty Virag, Laszlo Attila, Nagy Zsolt, Toth Bernadett, Verba Bettina, Kosa Anett, Zimbo Gabriella
Publikováno v:
Metszetek, Vol 6, Iss Különszám (2022)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ccf6e98a0502462e94f62156a06dfc23
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Semina: Ciências Agrárias, Vol 38, Iss 4, Pp 2107-2118 (2017)
Brazil is the fourth largest milk producer in the world, and Paraná state is the third largest producer in the country. Milk production plays an important socioeconomic role in Paraná state, and since the 1990s, institutional and market changes hav
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c0a32c1f30a54d4cb5c4da3fba218b9f
Autor:
Bruna M. Rodrigues, Paula M. Olivo, Milene P. Osmari, Ricardo S. Vasconcellos, Leonir B. Ribeiro, Ferenc I. Bankuti, Magali S. S. Pozza
Publikováno v:
International Journal of Microbiology, Vol 2020 (2020)
High extrusion temperatures may compromise the functionality of probiotics in dry food. This study aimed to (i) evaluate the effects of two types of microencapsulation techniques, different encapsulating agents, and 120 days of storage on the viabili
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3ae7165f0ee441a39a121d78c14b784f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marcelo Eduardo Neumann, Maximiliane Alavarse Zambom, Maichel Jhonattas Lange, Ferenc Istvan Bankuti, Deise Dalazen Castagnara, André Luiz Garcia Dias, Rodrigo Cesar Tinini, Tatiane Fernandes
Publikováno v:
Semina: Ciências Agrárias, Vol 37, Iss 3, Pp 1565-1580 (2016)
The dairy industry is characterised by a wide diversity of production systems. In this diverse environment, some of the difficulties can be minimised through the grouping of production units through the study of typology. The objective was to charact
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5e4bcdc02def47de87bbf4b34a7ec158
Autor:
Sandra Mara Schiavi Bankuti
Publikováno v:
Caderno de Administração, Vol 25, Iss 2 (2017)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/43fa3eb4dbdb498980ebab5c012d4fbe
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.