Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"Płocharski, Witold"'
Publikováno v:
Journal of Horticultural Research, Vol 29, Iss 1, Pp 23-34 (2021)
The purpose of this experiment was a selection of scab resistant apple cultivars suitable for juice production. Special attention was paid to cloudy juices. During three successive seasons, apple cultivars were processed into juices using laboratory
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ef6c04fdbef2471eb7ec9ea45627abec
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology June 2015 62(1) Part 2:813-820
Autor:
Zbrzeźniak Monika, Nordlund Emilia, Mieszczakowska-Frąc Monika, Płocharski Witold, Konopacka Dorota
Publikováno v:
Journal of Horticultural Research, Vol 23, Iss 2, Pp 83-94 (2015)
The quality of cloudy juices produced from two plum cultivars varied in chemical characteristics and native polyphenol oxidase (PPO) activity, and was studied in relation to specific pectinolytic activity of enzyme preparations used for fresh fruit m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bf6187bab6a749a5bed502512d89128f
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology March 2014 55(2):506-512
Autor:
Konopacka Dorota, Rutkowski Krzysztof P., Kruczyńska Dorota E., Skorupińska Anna, Płocharski Witold
Publikováno v:
Journal of Horticultural Research, Vol 22, Iss 2, Pp 71-84 (2014)
The eating quality of nine new pear cultivars grown in Poland was investigated in 2008-2011. Fruits of two summer cultivars: ‘Alfa’ and ‘Radana’, as well as late season varieties: ‘Hortensia’, ‘Dicolor’, ‘Concorde’, ‘Uta’, ‘
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ac5ad2f762064007aeb47f4ba31fa938
Autor:
Cendres, Aurélie, Chemat, Farid, Page, David, Le Bourvellec, Carine, Markowski, Jaroslaw, Zbrzezniak, Monika, Renard, Catherine M.G.C., Plocharski, Witold
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology December 2012 49(2):229-237
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology December 2012 49(2):251-256
Autor:
Konopacka, Dorota, Seroczyńska, Anna, Korzeniewska, Aleksandra, Jesionkowska, Katarzyna, Niemirowicz-Szczytt, Katarzyna, Płocharski, Witold
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology 2010 43(2):302-309
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.