Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Pöhnl, Tobias"'
Autor:
Nascimento, Luana Beatriz dos S., Gori, Antonella, Cavigli, Lucia, Marino, Giovanni, Brunetti, Cecilia, Haworth, Matthew, Micheletti, Filippo, Pöhnl, Tobias, Neugart, Susanne, Agati, Giovanni
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology January 2024 207
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 December 2023 429
Autor:
Warner, Jorge, Pöhnl, Tobias, Steingass, Christof B., Bogarín, Diego, Carle, Reinhold, Jiménez, Víctor M.
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymer Technologies and Applications June 2023 5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis October 2021 103
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
During the COVID-19 pandemic urban gardening became popular across the globe. Leafy vegetables supplement the daily diet and contribute to consumers health. Within the last decade kale (Brassica oleracea var. sabellica L.) gained popularity in urban
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::4318678a1eba010fff4a6de3372bb8f3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Applied Botany and Food Quality, Vol 92 (2019)
The profile of carbohydrates of onions (Allium cepa L.), mainly consisting of fructooligosaccharides (FOS), has a strong impact on digestibility, processability and storability. This study focused on the accumulation of FOS and pungent principles in