Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Pícoli EAT"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Souza GA; Departamento de Biologia Vegetal, Universidade Federal de Viçosa, Avenida Ph Rolfs, s/n, Campus Universitário, 36570-000 Viçosa, MG, Brazil., Dias DCFS; Departamento de Fitotecnia, Universidade Federal de Viçosa, Avenida Ph Rolfs, s/n, Campus Universitário, 36570-000 Viçosa, MG, Brazil., Pimenta TM; Departamento de Biologia Vegetal, Universidade Federal de Viçosa, Avenida Ph Rolfs, s/n, Campus Universitário, 36570-000 Viçosa, MG, Brazil., Cardoso AÁ; Departamento de Biologia Vegetal, Universidade Federal de Viçosa, Avenida Ph Rolfs, s/n, Campus Universitário, 36570-000 Viçosa, MG, Brazil., Pires RMO; Departamento de Fitotecnia, Universidade Federal de Viçosa, Avenida Ph Rolfs, s/n, Campus Universitário, 36570-000 Viçosa, MG, Brazil., Alvarenga AP; Empresa de Pesquisa Agropecuária de Minas Gerais, Avenida Ph Rolfs, s/n, Vila Gianetti, Campus Universitário, Casa 46, 36570-000 Viçosa, MG, Brazil., Pícoli EAT; Departamento de Biologia Vegetal, Universidade Federal de Viçosa, Avenida Ph Rolfs, s/n, Campus Universitário, 36570-000 Viçosa, MG, Brazil.
Publikováno v:
Anais da Academia Brasileira de Ciencias [An Acad Bras Cienc] 2018 Apr-Jun; Vol. 90 (2), pp. 1625-1641.