Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Pérez-Salvador BR"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rodríguez-Verástegui LL; Department of Biotechnology, Universidad Autónoma Metropolitana Iztapalapa, México, Mexico.; Department of Biotechnology, Universidad Politécnica de Tlaxcala, Tlaxcala, Mexico., Osorio-Córdoba J; Department of Biotechnology, Universidad Autónoma Metropolitana Iztapalapa, México, Mexico., Díaz de León-Sánchez F; Department of Health Sciences, Universidad Autónoma Metropolitana Iztapalapa, México, Mexico., López-Ramos AM; Department of Mathematics, Universidad Autónoma Metropolitana Iztapalapa, México, Mexico., Pérez-Salvador BR; Department of Mathematics, Universidad Autónoma Metropolitana Iztapalapa, México, Mexico., Rivera-Cabrera F; Department of Health Sciences, Universidad Autónoma Metropolitana Iztapalapa, México, Mexico., Mendoza-Espinoza JA; Laboratory of Natural Products, Universidad Autónoma de la Ciudad de México, México, Mexico., Pelayo-Zaldívar C; Department of Biotechnology, Universidad Autónoma Metropolitana Iztapalapa, México, Mexico.
Publikováno v:
Journal of food biochemistry [J Food Biochem] 2019 Mar; Vol. 43 (3), pp. e12773. Date of Electronic Publication: 2019 Jan 22.