Zobrazeno 1 - 10
of 61
pro vyhledávání: '"Pérez-Huertas P"'
Autor:
Antonia de Torres, Francisco Espínola, Manuel Moya, Cristóbal Cara Corpas, Alfonso M. Vidal, Salvador Pérez-Huertas
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 13, p 2093 (2024)
Over the past years, a prolonged drought has affected Spain, raising significant concerns across various sectors, especially agriculture. This extended period of dry weather is profoundly affecting the growth and development of olive trees, potential
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/96bac90b2315425195d229608278350b
Autor:
Konrad Terpiłowski, Michał Chodkowski, Evgeniy Pakhlov, Sylwia Pasieczna-Patkowska, Marcin Kuśmierz, Seitkhan Azat, Salvador Pérez-Huertas
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 11, p 2645 (2024)
The objective of this study was to investigate the modification of glass surfaces by the synergistic combination of cold plasma and chemical surface modification techniques. Glass surface hydrophobicity was obtained as a result of various plasma and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a640164b1e0841dc9d7c3ed970cae3b9
Autor:
Marta Tomczyńska-Mleko, Artur Mykhalevych, Victoria Sapiga, Galyna Polishchuk, Konrad Terpiłowski, Stanisław Mleko, Bartosz G. Sołowiej, Salvador Pérez-Huertas
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 14, Iss 6, p 2465 (2024)
The dairy industry is actively seeking new applications for various types of whey. One promising direction is the development of nutritious ice cream, using a blend of different whey proteins. However, the production of whey ice cream is hindered by
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a073880df11a42f1baa50cd9c3ce3ebe
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Konrad Terpiłowski, Ignace Lange, Krzysztof Kowalczyk, Marta Tomczyńska-Mleko, Viktoria Sapiga, Marta Wesołowska-Trojanowska, Stanisław Mleko, Salvador Pérez-Huertas
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 13, Iss 24, p 13201 (2023)
This study investigated the impact of storage conditions of the ingredients for yogurt production on the rheological and physicochemical characteristics of the final fermented product. The novelty is the application of a special mix of milk protein c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b73d697cf193444da3f9e20135a8ae12
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.