Zobrazeno 1 - 10
of 259
pro vyhledávání: '"Pérez-Gregorio M"'
Autor:
Dias R, Bergamo P, Maurano F, Rotondi Aufiero V, Luongo D, Mazzarella G, Bessa-Pereira C, Pérez-Gregorio M, Rossi M, Freitas V.
Publikováno v:
Food & function (Online) 12 (2021): 5903–5912.
info:cnr-pdr/source/autori:Dias R, Bergamo P, Maurano F, Rotondi Aufiero V, Luongo D, Mazzarella G, Bessa-Pereira C, Pérez-Gregorio M, Rossi M, Freitas V./titolo:First morphological-level insights into the efficiency of green tea catechins and grape seed procyanidins on a transgenic mouse model of celiac disease enteropathy/doi:/rivista:Food & function (Online)/anno:2021/pagina_da:5903/pagina_a:5912/intervallo_pagine:5903–5912/volume:12
info:cnr-pdr/source/autori:Dias R, Bergamo P, Maurano F, Rotondi Aufiero V, Luongo D, Mazzarella G, Bessa-Pereira C, Pérez-Gregorio M, Rossi M, Freitas V./titolo:First morphological-level insights into the efficiency of green tea catechins and grape seed procyanidins on a transgenic mouse model of celiac disease enteropathy/doi:/rivista:Food & function (Online)/anno:2021/pagina_da:5903/pagina_a:5912/intervallo_pagine:5903–5912/volume:12
Alternative or complementary treatments to a gluten-free diet are urgently needed for Celiac Dis-ease. By exploiting the health-promoting properties of polyphenols on a transgenic mouse model of Celiac Disease enteropathy, this study provides the fir
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::0f6055e74c9ef183b9ecb20d6edbf3cc
https://publications.cnr.it/doc/455115
https://publications.cnr.it/doc/455115
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Guimarães M; REQUIMTE/LAQV, Departamento de Química e Bioquímica, Faculdade de Ciências, Universidade do Porto, Rua do Campo Alegre, 687, 4169-007 Porto, Portugal., Pérez-Gregorio M; REQUIMTE/LAQV, Departamento de Química e Bioquímica, Faculdade de Ciências, Universidade do Porto, Rua do Campo Alegre, 687, 4169-007 Porto, Portugal., Mateus N; REQUIMTE/LAQV, Departamento de Química e Bioquímica, Faculdade de Ciências, Universidade do Porto, Rua do Campo Alegre, 687, 4169-007 Porto, Portugal., de Freitas V; REQUIMTE/LAQV, Departamento de Química e Bioquímica, Faculdade de Ciências, Universidade do Porto, Rua do Campo Alegre, 687, 4169-007 Porto, Portugal., Galinha CF; REQUIMTE/LAQV, Departamento de Química, Faculdade de Ciências e Tecnologia, Universidade Nova de Lisboa, 2829-516 Caparica, Portugal., Crespo JG; REQUIMTE/LAQV, Departamento de Química, Faculdade de Ciências e Tecnologia, Universidade Nova de Lisboa, 2829-516 Caparica, Portugal., Portugal CAM; REQUIMTE/LAQV, Departamento de Química, Faculdade de Ciências e Tecnologia, Universidade Nova de Lisboa, 2829-516 Caparica, Portugal. Electronic address: cmp@fct.unl.pt., Cruz L; REQUIMTE/LAQV, Departamento de Química e Bioquímica, Faculdade de Ciências, Universidade do Porto, Rua do Campo Alegre, 687, 4169-007 Porto, Portugal. Electronic address: luis.cruz@fc.up.pt.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2019 Dec 01; Vol. 300, pp. 125167. Date of Electronic Publication: 2019 Jul 10.
Autor:
Dias R; QUINOA-LAQV/REQUIMTE, Departamento de Química e Bioquímica, Faculdade de Ciências da Universidade do Porto, Porto, Portugal., Brás NF; UCIBIO/REQUIMTE, Departamento de Química e Bioquímica, Faculdade de Ciências da Universidade do Porto, Porto, Portugal., Pérez-Gregorio M; QUINOA-LAQV/REQUIMTE, Departamento de Química e Bioquímica, Faculdade de Ciências da Universidade do Porto, Porto, Portugal., Fernandes I; QUINOA-LAQV/REQUIMTE, Departamento de Química e Bioquímica, Faculdade de Ciências da Universidade do Porto, Porto, Portugal., Mateus N; QUINOA-LAQV/REQUIMTE, Departamento de Química e Bioquímica, Faculdade de Ciências da Universidade do Porto, Porto, Portugal., Freitas V; QUINOA-LAQV/REQUIMTE, Departamento de Química e Bioquímica, Faculdade de Ciências da Universidade do Porto, Porto, Portugal. Electronic address: vfreitas@fc.up.pt.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2019 Nov 30; Vol. 299, pp. 125051. Date of Electronic Publication: 2019 Jun 20.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dias R; QUINOA-LAQV/REQUIMTE, Departamento de Química e Bioquímica, Faculdade de Ciências da Universidade do Porto, Porto, Portugal., Brás NF; UCBIO/REQUIMTE, Departamento de Química e Bioquímica, Faculdade de Ciências da Universidade do Porto, Porto, Portugal., Fernandes I; QUINOA-LAQV/REQUIMTE, Departamento de Química e Bioquímica, Faculdade de Ciências da Universidade do Porto, Porto, Portugal., Pérez-Gregorio M; QUINOA-LAQV/REQUIMTE, Departamento de Química e Bioquímica, Faculdade de Ciências da Universidade do Porto, Porto, Portugal., Mateus N; QUINOA-LAQV/REQUIMTE, Departamento de Química e Bioquímica, Faculdade de Ciências da Universidade do Porto, Porto, Portugal., Freitas V; QUINOA-LAQV/REQUIMTE, Departamento de Química e Bioquímica, Faculdade de Ciências da Universidade do Porto, Porto, Portugal. Electronic address: vfreitas@fc.up.pt.
Publikováno v:
International journal of biological macromolecules [Int J Biol Macromol] 2018 Jun; Vol. 112, pp. 1029-1037. Date of Electronic Publication: 2018 Feb 12.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.