Zobrazeno 1 - 10
of 209
pro vyhledávání: '"Pérez Martínez, Gaspar"'
Autor:
Arenas, Yaiza M., Pérez-Martinez, Gaspar, Montoliu, Carmina, Llansola, Marta, Felipo, Vicente
Publikováno v:
In Brain Behavior and Immunity January 2025 123:556-570
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ramírez‐Sánchez, Diana A.1 (AUTHOR), Canizalez‐Román, Adrián2,3 (AUTHOR), León‐Sicairos, Nidia2,4 (AUTHOR), Pérez Martínez, Gaspar5 (AUTHOR) gaspar.perez@iata.csic.es
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. May2024, Vol. 12 Issue 5, p3516-3528. 13p.
Autor:
Rubert, Josep, Monforte, Andoni, Hurkova, Kamila, Pérez-Martínez, Gaspar, Blesa, Jesús, Navarro, José L., Stranka, Milena, Soriano, José Miguel, Hajslova, Jana
Publikováno v:
In Journal of Chromatography A 8 September 2017 1514:80-87
Autor:
Gómez-Gallego, Carlos, Frias, Rafael, Pérez-Martínez, Gaspar, Bernal, María José, Periago, María Jesús, Salminen, Seppo, Ros, Gaspar, Collado, María Carmen
Publikováno v:
In Food Research International May 2014 59:8-15
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology; 2023, p1-9, 9p
Autor:
von Schillde, Marie-Anne, Hörmannsperger, Gabriele, Weiher, Monika, Alpert, Carl-Alfred, Hahne, Hannes, Bäuerl, Christine, van Huynegem, Karolien, Steidler, Lothar, Hrncir, Tomas, Pérez-Martínez, Gaspar, Kuster, Bernhard, Haller, Dirk
Publikováno v:
In Cell Host & Microbe 19 April 2012 11(4):387-396
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Probiotics, prebiotics and synbiotics are well known by the dedicated research studies on them and as commercial products. More recently, a number of “biotic” preparations have emerged with different prefixes and they refer to their nature and fo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1106::2adac927954ef5dddd6b500d6bd68911
http://hdl.handle.net/10261/285299
http://hdl.handle.net/10261/285299