Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Pälchen, Katharina"'
Autor:
Duijsens, Dorine 1, Pälchen, Katharina 1, Verkempinck, Sarah, Guevara-Zambrano, Jessica, Hendrickx, Marc, Van Loey, Ann, Grauwet, Tara ⁎
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 August 2023 418
Autor:
Pälchen, Katharina a, Bredie, Wender L.P. b, Duijsens, Dorine a, Isaac Alfie Castillo, Alan a, Hendrickx, Marc a, Van Loey, Ann a, Raben, Anne c, d, Grauwet, Tara a, ⁎
Publikováno v:
In Food Research International July 2022 157
Autor:
Gwala, Shannon, Pallares Pallares, Andrea, Pälchen, Katharina, Hendrickx, Marc, Grauwet, Tara ⁎
Publikováno v:
In Food Research International November 2020 137
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Research International. 158:111546
(Cellular) pulse powders are being proposed as ingredients for different foods. However, the effect of manufacturing conditions on the properties of those powders remained unknown. Therefore, this study inves- tigated the effect of specific manufactu