Zobrazeno 1 - 10
of 484
pro vyhledávání: '"PÉNEAU, S."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
British Food Journal, 2009, Vol. 111, Issue 3, pp. 243-256.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/00070700910941453
Autor:
Kesse-Guyot, E. 1, 4, a, ∗, Péneau, S. 2, Ferry, M. 1, Jeandel, C. 2, Hercberg, S. 1, 3, Galan, P. 1
Publikováno v:
In The Journal of nutrition, health and aging March 2011 15(2):115-120
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology 2007 45(1):20-29
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Allès, B.1,2 b.alles@eren.smbh.univ-paris13.fr, Péneau, S.1, Kesse-Guyot, E.1, Baudry, J.1, Hercberg, S.1,3, Méjean, C.1,4
Publikováno v:
Nutrition Journal. 9/18/2017, Vol. 16, p1-12. 12p. 5 Charts.