Zobrazeno 1 - 10
of 189
pro vyhledávání: '"P, Trucillo"'
Autor:
Roberto Minutolo, Vittorio Simeon, Luca De Nicola, Paolo Chiodini, Raffaele Galiero, Luca Rinaldi, Alfredo Caturano, Erica Vetrano, Celestino Sardu, Raffaele Marfella, Ferdinando Carlo Sasso, NID-2 Study Group Investigators, A. Lampitella Jr, A. Lampitella, A. Lanzilli, N. Lascar, S. Masi, P. Mattei, V. Mastrilli, P. Memoli, R. Minutolo, R. Nasti, A. Pagano, M. Pentangelo, E. Pisa, E. Rossi, F. C Sasso, S. Sorrentino, R. Torella, R. Troise, P. Trucillo, A. A. Turco, S. Turco,, F. Zibella, L. Zirpoli
Publikováno v:
Cardiovascular Diabetology, Vol 23, Iss 1, Pp 1-9 (2024)
Abstract Objective Women with type 2 diabetes experience higher cardiovascular and mortality risk than men possibly because of a sub-optimal cardio-protective treatment. We evaluated whether an intensive multifactorial therapy (MT) produces similar p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/192030e5f7cc4dea88d71f43af2262a9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Daniele Naviglio, Angela Perrone, Francesca Varchetta, Paolo Trucillo, Domenico Montesano, Monica Gallo
Publikováno v:
Separations, Vol 11, Iss 2, p 53 (2024)
Food adulteration consists of changing the original structure of a food, and so, by its definition, it is a process not admitted by law. Adulterations can not only have commercial consequences, but also hygienic and nutritional ones, and in some case
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b47ec2952daf4255a2ca1f66f7fcde3d
Autor:
Paolo Trucillo
Publikováno v:
Materials, Vol 17, Iss 2, p 456 (2024)
Biomaterials embody a groundbreaking paradigm shift in the field of drug delivery and human applications. Their versatility and adaptability have not only enriched therapeutic outcomes but also significantly reduced the burden of adverse effects. Thi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e39e9ddd26024f3a823cc1e4e6c014ad
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Daniele Naviglio, Viviana Nebbioso, Alessandro Savastano, Domenico Montesano, Paolo Trucillo, Monica Gallo
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 12, Iss 22, p 11726 (2022)
A product is characterized by low environmental impact if, during the whole process (from extraction of raw materials from solid natural matter to disposal), its negative contribution to environment modification is significantly reduced or eliminated
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5f20b8bcf5ad4dcbadee7617dd9c00ea