Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"P, Meagle Joseph"'
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 4, Iss , Pp 100559- (2024)
The mangosteen fruit is mostly consumed for its pulp, and the rind, which accounts for more than 60 % of the total fruit weight, is discarded making it poor economic worth. The dark purple rind of mangosteen fruit is a rich source of anthocyanin pigm
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b7c0496b397742e1b1a1da82ebdae585
Publikováno v:
Food Production, Processing and Nutrition, Vol 5, Iss 1, Pp 1-13 (2023)
Abstract Functional beverages originate primarily from fruits and vegetables sources, but also include those from other plants such as tea, coffee, cocoa, soybean as well as animal products like milk and dairy-based and alcoholic drinks. They have de
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/951d97f1db0b445c88b254d886aa84b4
Publikováno v:
Food Production, Processing and Nutrition, Vol 4, Iss 1, Pp 1-11 (2022)
Abstract Pineapple is a commercial tropical fruit ranking sixth in global fruit production. Seasonal market gluts result in huge postharvest losses in all pineapple-growing nations. To reduce postharvest losses of fruits, viable, cost-effective and m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/36702e67f7b04a0496115d441f9aee73
Publikováno v:
Future Foods, Vol 6, Iss , Pp 100199- (2022)
Amongst natural colors, blue is probably the most difficult natural color to work with since the sources are scarce; the pigment color is dependant on pH and it is the least stable. Clitoria ternatea L. produces edible flowers that are rich sources o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/99893df50c2d40698dd9c349ef018124
Publikováno v:
Indian Journal of Horticulture. 75:185
Passion fruit accessions (yellow and purple types) from various locations in Kerala along with Kaveri, the only released variety of passion fruit in India were collected and characterized based on physico-morphological, nutritive and biochemical para
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Future Foods; December 2022, Vol. 6 Issue: 1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.