Zobrazeno 1 - 10
of 40
pro vyhledávání: '"Ozturk, Oguz K."'
Autor:
Zavadinack, Matheus, Cantu-Jungles, Thaisa M., Abreu, Hellen, Ozturk, Oguz K., Cordeiro, Lucimara M.C., de Freitas, Rilton A., Hamaker, Bruce R., Iacomini, Marcello
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 1 March 2024 327
Autor:
Ozturk, Oguz K., Hamaker, Bruce R.
Publikováno v:
In Future Foods December 2023 8
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids April 2023 137
Formation of cereal protein disulfide-linked stable matrices by apigeninidin, a 3-deoxyanthocyanidin
Autor:
Schmidt, Leigh C.R., Ozturk, Oguz K., Young, Jennifer, Bugusu, Betty, Li, Min, Claddis, Dennis, Mohamedshah, Zulfiqar, Ferruzzi, Mario, Hamaker, Bruce R.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 March 2023 404 Part B
Autor:
Ozturk, Oguz K., Salgado, Andres M., Holding, David R., Campanella, Osvaldo H., Hamaker, Bruce R.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids January 2023 134
Publikováno v:
In Current Research in Food Science 2023 6
Autor:
Bhopatkar, Deepak, Ozturk, Oguz K., Khalef, Nawel, Zhang, Genyi, Campanella, Osvaldo H., Hamaker, Bruce R.
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules 15 June 2022 210:768-775
Autor:
Ozturk, Oguz K.1 (AUTHOR), Takhar, Pawan S.1 (AUTHOR) ptakhar@illinois.edu
Publikováno v:
Journal of Texture Studies. Jun2020, Vol. 51 Issue 3, p532-541. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.