Zobrazeno 1 - 10
of 105
pro vyhledávání: '"Oztekin, S."'
Publikováno v:
Journal of Agricultural Sciences (Belgrade), Vol 53, Iss 2, Pp 151-158 (2008)
Rural areas, especially in developing countries, are facing with numerous social, economical, cultural and environmental problems. In the most cases there is a growing concern because only very few farmers or inhabitants are able to follow contempora
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a35cd4989dea4ffe9d7d66c9719fffc7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
The citrus juice industry produces a huge amount of remains that are used as feedstuff ingredients. There is a constant concern to valorize the citrus by-products in terms of milk quality and quantity, environment, and economic aspects. The citrus pr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::8d80c7c0188106cd22d85d8505cfffeb
https://hdl.handle.net/20.500.12605/13460
https://hdl.handle.net/20.500.12605/13460
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
WOS: 000325237100005 The effects of microwave (180, 360, 540, 720 and 900 W), convective (100, 160 and 220 C), and combined microwave (180 and 540 W) and convective drying (100, 160 and 220 C) on drying time, drying rate and color degradation of purs
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::4aa6375056c9400c39cbb822c8e8440d
https://hdl.handle.net/20.500.12605/8507
https://hdl.handle.net/20.500.12605/8507
Autor:
Frye, M. A., Fuentes, M., Altinbas, K., Ozerdem, A., Yalin, N., Ersoy, Z., Aydemir, O., Prieto, M., Oztekin, S., Aydin, E., Feeder, S.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2605::dc81b15e142936231b861e91b26e3762
https://avesis.deu.edu.tr/publication/details/73d4e328-7877-4fa9-9c9c-3802b8b9a869/oai
https://avesis.deu.edu.tr/publication/details/73d4e328-7877-4fa9-9c9c-3802b8b9a869/oai
In this study the influence of drying method on physical properties of laurel berry has been investigated. Drying air temperatures for hot air application were selected as 60, 70 and 80°C, respectively. The power levels for microwave application wer
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9491::19c9c2f9132820f217cc66b17f119dbd
https://hdl.handle.net/20.500.12605/14115
https://hdl.handle.net/20.500.12605/14115
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.