Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Ozsan E"'
In this study, the changes in chemical and microbiological composition of two olive varieties, Edincik and Gemlik, have been examined during fermentation at industrial scale.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=r39c86a4b39b::b6224d280ac9d61039160a88c6003bf4
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/103667
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/103667
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maden, Busra1,2 (AUTHOR), Yildirim Kumral, Aysegul1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Oct2023, Vol. 40 Issue 10, p1322-1332. 11p. 1 Diagram, 5 Charts, 2 Graphs.
Autor:
Luyinda, Abdurahman1 (AUTHOR), Yildirim Kumral, Aysegul1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Mar2023, Vol. 40 Issue 3, p381-391. 11p. 5 Charts, 6 Graphs.
Autor:
Yılmaz, Gökhan1 Gokhan.Yilmaz@tcmb.gov.tr
Publikováno v:
Central Bank Review. 2016, Vol. 16 Issue 2, p73-83. 11p.
Autor:
Soonmin, Ho, Hardani, Nandi, Pronoy, Mwankemwa, Benard Samwel, Malevu, Thembinkosi Donald, Malik, Muhammad Imran
Publikováno v:
Applied Sciences (2076-3417); Feb2023, Vol. 13 Issue 4, p2051, 37p
Autor:
Parveen, Shama1 (AUTHOR), Husain, Samina1 (AUTHOR), Kumar, Avshish1 (AUTHOR), Ali, Javid1 (AUTHOR), Harsh1 (AUTHOR), Husain, Mushahid1 (AUTHOR) mhusain1@jmi.ac.in
Publikováno v:
Journal of Experimental Nanoscience. May2015, Vol. 10 Issue 7, p499-510. 12p.
Publikováno v:
Grasas y Aceites. Jan-Mar2014, Vol. 65 Issue 1, p1-10. 10p.
Publikováno v:
Grasas y Aceites. ene-mar2005, Vol. 56 Issue 1, p9-15. 7p.