Zobrazeno 1 - 10
of 265
pro vyhledávání: '"Ozimek L"'
Autor:
Tomczyńska‐Mleko, M.1, Ozimek, L.2
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Oct2013, Vol. 36 Issue 5, p572-578. 7p.
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Technology.
Bovine κ-casein glycomacropeptide (GMP) found in sweet whey is a 64 amino acid residue phosphorylated glycopeptide. Because it lacks aromatic amino acids including phenylalanine, GMP is thought to be an important dietary source of amino acids for pa
Publikováno v:
Aktuelle Neurologie; 20240101, Issue: Preprints
Autor:
Sastre, M, Roßner, S, Bogdanovic, N, Rosen, E, Dewachter, I, Borghgraef, P, Evert, B, Dumitrescu-Ozimek, L, Thal, D, Landreth, G, Walter, J, Klockgether, T, van Leuven, F, Heneka, M.T
Publikováno v:
Aktuelle Neurologie; 20240101, Issue: Preprints
Autor:
Heneka, M.T, Dumitrescu-Ozimek, L, Terwel, D, Clermont-Timmer, M, Tatenhorst, L, Walter, J, Kummer, M.P
Publikováno v:
Aktuelle Neurologie; 20240101, Issue: Preprints
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Handbook of natural fibres 2012:329-366
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.