Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Ozgur, Aylin"'
Publikováno v:
Mediterranean Agricultural Sciences; Dec2023, Vol. 36 Issue 3, p147-152, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Measurement & Characterization; Mar2018, Vol. 12 Issue 1, p535-544, 10p
Publikováno v:
Journal of Food Measurement and Characterization; March 2018, Vol. 12 Issue: 1 p535-544, 10p
WOS: 000461262200025
Roasting degree and particle size are two major parameters that affect the mixture homogeneity of powdered food mixtures. This study focused on the flow properties of powdered coffees regarding their roasting degree (light a
Roasting degree and particle size are two major parameters that affect the mixture homogeneity of powdered food mixtures. This study focused on the flow properties of powdered coffees regarding their roasting degree (light a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ab906aeab44d49cfe6983fbfeae58812
https://avesis.erciyes.edu.tr/publication/details/fd4316bc-d9ce-4ee1-af97-59c7183808bc/oai
https://avesis.erciyes.edu.tr/publication/details/fd4316bc-d9ce-4ee1-af97-59c7183808bc/oai