Zobrazeno 1 - 10
of 1 590
pro vyhledávání: '"Ozen, B"'
Publikováno v:
Neuropsychiatric Disease and Treatment, Vol Volume 18, Pp 3023-3033 (2022)
Y Ozay Ozdemir,1 Mine Ergelen,1 Beliz Ozen,2 I Fuat Akgul,3 E Emrem Bestepe1 1University of Health Sciences, Erenkoy Mental Health and Neurological Diseases Education and Research Hospital, Istanbul, Turkey; 2Marmara University, Pendik Education and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6632ea5b8a684d218f5f1b64b589b2f8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nigerian Journal of Clinical Practice; Sep2024, Vol. 27 Issue 9, p1065-1072, 8p
Autor:
Aktas, A. B.1, Ozen, B.2 banuozen@iyte.edu.tr
Publikováno v:
Grasas y Aceites. 2021, Vol. 72 Issue 3, p1-15. 15p.
Autor:
Ozen B; Izmir Institute of Technology, Department of Food Engineering, Urla, Izmir, Turkiye. banuozen@iyte.edu.tr., Cavdaroglu C; Izmir Institute of Technology, Department of Food Engineering, Urla, Izmir, Turkiye. banuozen@iyte.edu.tr., Tokatli F; Izmir Institute of Technology, Department of Food Engineering, Urla, Izmir, Turkiye. banuozen@iyte.edu.tr.
Publikováno v:
Analytical methods : advancing methods and applications [Anal Methods] 2024 Jul 04; Vol. 16 (26), pp. 4216-4233. Date of Electronic Publication: 2024 Jul 04.
Autor:
Cetın Z; Health Sciences Institute, Erciyes University, 38033, Kayseri, Turkey., Ozen B; Faculty of Health Sciences, Erciyes University, 38033, Kayseri, Turkey. betulozen@erciyes.edu.tr.
Publikováno v:
BMC palliative care [BMC Palliat Care] 2024 May 22; Vol. 23 (1), pp. 131. Date of Electronic Publication: 2024 May 22.
Publikováno v:
Grasas y Aceites. Jan-Mar2019, Vol. 70 Issue 1, p1-10. 10p.
Publikováno v:
Journal of Coastal Research, 2011 Jan 01, 488-491.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26482220
Autor:
Dogruer I; Department of Food Engineering, Izmir Institute of Technology, Urla, TR35430 Izmir, Türkiye., Baser F; Department of Food Engineering, Izmir Institute of Technology, Urla, TR35430 Izmir, Türkiye.; Molecular Nutrition & Human Physiology Laboratory, Izmir Institute of Technology, Urla, TR35430 Izmir, Türkiye., Gulec S; Department of Food Engineering, Izmir Institute of Technology, Urla, TR35430 Izmir, Türkiye.; Molecular Nutrition & Human Physiology Laboratory, Izmir Institute of Technology, Urla, TR35430 Izmir, Türkiye., Tokatli F; Department of Food Engineering, Izmir Institute of Technology, Urla, TR35430 Izmir, Türkiye., Ozen B; Department of Food Engineering, Izmir Institute of Technology, Urla, TR35430 Izmir, Türkiye.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2023 Oct 08; Vol. 12 (19). Date of Electronic Publication: 2023 Oct 08.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.