Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Ozbek, Kursad"'
Autor:
Lopes, Marta S., El-Basyoni, Ibrahim, Baenziger, Peter S., Singh, Sukhwinder, Royo, Conxita, Ozbek, Kursad, Aktas, Husnu, Ozer, Emel, Ozdemir, Fatih, Manickavelu, Alagu, Ban, Tomohiro, Vikram, Prashant
Publikováno v:
Journal of Experimental Botany, 2015 Jan 01. 66(12), 3477-3486.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26389677
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
WOS: 000418281100009
Historically barley has been a very important crop in agriculture system of Turkey as it is now. Barley breeding and collecting activities started at the beginning of 20th century in Turkey. During that time huge amount of m
Historically barley has been a very important crop in agriculture system of Turkey as it is now. Barley breeding and collecting activities started at the beginning of 20th century in Turkey. During that time huge amount of m
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::084c2082454a2f6af34d62d24fbe3f5f
https://hdl.handle.net/20.500.12451/4824
https://hdl.handle.net/20.500.12451/4824
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A. GUZELSOY, Nurcan, UCURUM, Ozgul, TOKAT, Emre, TAN, Ayfer, TUGRUL AY, Saadet, OZBEK, Kursad
Publikováno v:
Volume: 27, Issue: 2 39-45
ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi
ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi
Wild edible plants play an important role in dailydiet of Turkish people. They have been used for food and also for medicinalpurposes. Turkeyis one of the important countries with its rich biodiversity in wild ediblesand consists of more than 11.000
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::82d5e941d1eae9e17f650a241dda345b
https://dergipark.org.tr/tr/pub/anadolu/issue/34063/376839
https://dergipark.org.tr/tr/pub/anadolu/issue/34063/376839
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.