Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Ozawa, Noriko"'
Autor:
Sekine, Ayako, Watanabe, Takatomo, Nakabo, Ayumi, Ichiryu, Hajime, Endo, Susumu, Hayashi, Misayo, Naruse, Genki, Nakayama, Juri, Takada, Ayae, Fujimoto, Shingo, Ozawa, Noriko, Inada, Takayuki, Nohisa, Yuzuru, Kikuchi, Ryosuke, Kanamori, Hiromitsu, Okura, Hiroyuki
Publikováno v:
In Journal of Cardiology June 2024 83(6):401-406
Autor:
Ozawa, Noriko.
Thesis (Ph. D.)--University of Toronto, 2006.
Includes bibliographical references (leaves 145-151).
Includes bibliographical references (leaves 145-151).
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
本研究は、北海道産にしんみその調理科学的特性を明らかにし、にしんみそを北海道食材や大学生対象の調理実習ならびに二次加工品への応用を検討することを目的とした。1 色調は、
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=jairo_______::7000bd4d50ff986b3ef515b2fcd3398a
http://id.nii.ac.jp/1387/00000410/
http://id.nii.ac.jp/1387/00000410/
Autor:
Ozawa, Noriko
制度:新 ; 報告番号:甲2972号 ; 学位の種類:博士(人間科学) ; 授与年月日:2010/1/20 ; 早大学位記番号:新5223
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=jairo_______::e059cf5d8991a5b063bc92b9f82377de
http://hdl.handle.net/2065/34940
http://hdl.handle.net/2065/34940
Autor:
Ozawa, Noriko
Publikováno v:
人間科学研究 = Waseda journal of human sciences. 19:66-66
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kato, Yukio, Ozawa, Noriko
Publikováno v:
Plant & Cell Physiology; Jun1979, Vol. 20 Issue 3, p491-497, 7p