Zobrazeno 1 - 10
of 44
pro vyhledávání: '"Oytam Y"'
Publikováno v:
In New Aspects of Meat Quality Edition: Second Edition. 2022:853-886
Autor:
Aalhus, J.L., Bertram, Hanne Christine, Bjørge Müller, Mette Helen, Bodmer, J.S., Bonny, Sarah, Bruce, H.L., Buckow, Roman, Calkins, Chris R., Cantón, Lucila, Chriki, S., Dalrymple, Brian P., De Backer, Charlotte J.S., Dragsted, Lars Ove, Duffy, Lesley L., Egelandsdal, Bjørg, Ellies-Oury, M.P., Ertbjerg, Per, Estévez, Mario, Faucitano, L., Fegan, Narelle, Frank, D., Gagaoua, Mohammed, Gerrard, D.E., Grandin, Temple, Gray, Jessica A., Greaser, Marion L., Guo, Bing, Guo, Wei, Ha, Minh, Hasani, Mahdiyeh, Haug, Anna, Henchion, Maeve M., Herrera, Nicolas J., Hocquette, Jean-François, Hudders, Liselot, Hughes, J., Lametsch, René, Lanusse, Carlos, López-Campos, Óscar, Manteca, X., Martelli, G., Matarneh, S.K., Matthews, Kim, McAuley, Catherine M., McDonnell, C.K., Miklos, Rikke, Mora, Leticia, Moreno, Laura, Nair, Mahesh N., Namvar, Azedah, Nannoni, E., O'Reilly, Seamus, Oksbjerg, Niels, Oytam, Y., Paulsen, Jan Erik, Pereira, Paula C., Pethick, Dave, Picard, Brigitte, Polkinghorne, Rod, Puolanne, Eero, Purslow, Peter, Ramanathan, Ranjith, Reig, Milagro, Samuelsson, Linda M., Scheffler, T.L., Scollan, Nigel, Shi, H., Sikes, Anita, Silva, S.L., Sødring, Marianne, Strydom, Philip, Subbaraj, Arvind, Suman, Surendranath P., Therkildsen, Margrethe, Théron, Laëtitia, Toldrá, Fidel, Tsegay Berhe, Daniel, van Huis, Arnold, Vaskoska, Rozita, Vicente, Filipa, Warner, Robyn D., Warriner, Keith, Webb, Edward C., Webb, Elizabeth M., Wicks, J.C., Wood, J.D., Yen, C.N., Zumbaugh, M.D.
Publikováno v:
In New Aspects of Meat Quality Edition: Second Edition. 2022:xi-xiv
Publikováno v:
In New Aspects of Meat Quality 2017:667-698
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aalhus, J.L., Berhe, D.T., Bertram, H.C., Bonny, S., Bruce, H.L., Dalrymple, B.P., De Backer, C.J.S., Dragsted, L.O., Egelandsdal, B., England, E.M., Enser, M., Estévez, M., Faucitano, L., Frank, D., Gagaoua, M., Gerrard, D.E., Grandin, T., Greaser, M.L., Guo, B., Guo, W., Ha, M., Haug, A., Henchion, M., Hocquette, J.-F., Hollung, K., Hudders, L., Hughes, J., López-Campos, Ó., Lametsch, R., Lanusse, C., Martelli, G., Matarneh, S.K., Matthews, K., Miklos, R., Moreno, L., Nair, M.N., Namvar, A., Nannoni, E., Nishimura, T., Oksbjerg, N., Oostindjer, M., Oytam, Y., Paulsen, J.E., Pereira, P.C., Pethick, D., Picard, B., Polkinghorne, R., Post, M.J., Puolanne, E., Purslow, P.P., Sødring, M., Scheffler, T.L., Scollan, N., Sikes, A., Strydom, P., Suman, S.P., Therkildsen, M., van Huis, A., Vaskoska, R., Vicente, F., Warner, R., Warriner, K., Webb, E.C., Webb, E.M., Widowski, T., Wood, J.D.
Publikováno v:
In New Aspects of Meat Quality 2017:xix-xxi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.