Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Oyedele DJ"'
Publikováno v:
International Journal of Horticulture & Agriculture. 3:1-6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Akinde BP; Department of Soil Science and Land Resources Management, Obafemi Awolowo University, Ile-Ife, 220005, Nigeria., Olakayode AO; Department of Soil Science and Land Resources Management, Obafemi Awolowo University, Ile-Ife, 220005, Nigeria., Oyedele DJ; Department of Soil Science and Land Resources Management, Obafemi Awolowo University, Ile-Ife, 220005, Nigeria., Tijani FO; Department of Soil Science and Land Resources Management, Obafemi Awolowo University, Ile-Ife, 220005, Nigeria.
Publikováno v:
Heliyon [Heliyon] 2020 Sep 28; Vol. 6 (9), pp. e05090. Date of Electronic Publication: 2020 Sep 28 (Print Publication: 2020).
Autor:
Alashi AM; Department of Food and Human Nutritional Sciences, University of Manitoba, Winnipeg, Canada., Taiwo KA; Department of Food Science and Technology, Obafemi Awolowo University, Ile-Ife, Nigeria., Oyedele DJ; Faculty of Agriculture, Department of Soil and Land Resources Management, Obafemi Awolowo University, Ile-Ife, Nigeria., Adebooye OC; Department of Agronomy, Osun State University, Osogbo, Nigeria., Aluko RE; Department of Food and Human Nutritional Sciences, University of Manitoba, Winnipeg, Canada.
Publikováno v:
Journal of food biochemistry [J Food Biochem] 2019 Jun; Vol. 43 (6), pp. e12625. Date of Electronic Publication: 2018 Aug 03.