Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"Oyedele, Hakeem"'
Autor:
Alamu, Emmanuel Oladeji, Adesokan, Michael, Awoyale, Wasiu, Oyedele, Hakeem, Fawole, Según, Asfaw, Asrat, Maziya-Dixon, Busie
Publikováno v:
In Heliyon December 2022 8(12)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Awoyale, Wasiu1,2 (AUTHOR), Oyedele, Hakeem1 (AUTHOR), Adenitan, Ayodele A.1 (AUTHOR), Adesokan, Michael1 (AUTHOR), Alamu, Emmanuel O.3 (AUTHOR), Maziya-Dixon, Busie1 (AUTHOR) b.maziya-dixon@cgiar.org
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2022, Vol. 25 Issue 1, p326-343. 18p. 1 Diagram, 6 Charts, 6 Graphs.
Autor:
Awoyale, Wasiu1,2 (AUTHOR), Oyedele, Hakeem1 (AUTHOR), Adenitan, Ayodele A.1 (AUTHOR), Adesokan, Michael1 (AUTHOR), Alamu, Emmanuel O.3 (AUTHOR), Maziya‐Dixon, Busie1 (AUTHOR) b.maziya-dixon@cgiar.org
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Jan2022, Vol. 46 Issue 1, p1-13. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Oct2020, Vol. 44 Issue 10, p1-13. 13p.
Autor:
Awoyale, Wasiu, Oyedele, Hakeem, Adenitan, Ayodele A., Alamu, Emmanuel O., Maziya-Dixon, Busie
Publikováno v:
Journal of Culinary Science & Technology; 2023, Vol. 21 Issue 3, p387-403, 17p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maziya-Dixon, Busie, Oyedele, Hakeem, Alamu, Emmanuel, Awoyale, Wasiu, Adesokan, Michael, Chijioke, Ugo
Eba is a cassava-based staple food product commonly consumed in Nigeria and other countries in West African. It is prepared by constituting gari (a pregelatinized, fine to coarse granular flour, made from grated, fermented, and roasted cassava mash)
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::fa0e87e16dfd8fa56420c350b1c39342
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.