Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Oxylipin formation"'
Autor:
Juliana Maria Leite Nobrega de Moura Bell, Ameer Y. Taha, Shiva Emami, Jianchu Chen, Qing Shen, Zhichao Zhang
Publikováno v:
npj Science of Food, Vol 5, Iss 1, Pp 1-11 (2021)
NPJ science of food, vol 5, iss 1
NPJ Science of Food
NPJ science of food, vol 5, iss 1
NPJ Science of Food
In oil, free fatty acids (FFAs) are thought to be the preferred substrate for lipid oxidation although triacylglycerols (TAGs) are the predominant lipid class. We determined the preferential oxidation substrate (TAGs versus FFAs) in soybean oil heate
Autor:
Gerrit Holighaus, Marko Rohlfs
Publikováno v:
Fungal Ecology. 38:28-36
Eight-carbon volatiles are characteristic of the odour profile of many filamentous fungi. They derive from enzymatic or non-enzymatic lipid oxidation and are thus termed volatile oxylipins. Collectively, non-volatile and volatile fungal oxylipins are
Publikováno v:
The FASEB Journal. 35
Publikováno v:
Plant Biology (Stuttgart, Germany)
The green microalga Lobosphaera incisa is an oleaginous eukaryotic alga that is rich in arachidonic acid (20:4). Being rich in this polyunsaturated fatty acid (PUFA), however, makes it sensitive to oxidation. In plants, lipoxygenases (LOXs) are the m
Publikováno v:
Lebensmittelchemie. 73
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Lipids. 44(3)
Lipoxygenases (LOX; linoleate:oxygen oxidoreductase EC 1.13.11.12) consist of a class of enzymes that catalyze the regio- and stereo specific dioxygenation of polyunsaturated fatty acids. Here we characterize two proteins that belong to the less stud
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.