Zobrazeno 1 - 10
of 310
pro vyhledávání: '"Oxygen quenching"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Heliyon, Vol 7, Iss 5, Pp e07065- (2021)
Photooxidation is one of the causes of quality deterioration in food. An antioxidant or singlet oxygen quencher is urgently needed to prevent photooxidation. γ-Oryzanol was recognized as a naturally present antioxidant in rice bran products. This re
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c1d6c648bc924310892c7fe3610b3ceb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biomedicines, Vol 9, Iss 3, p 271 (2021)
Resveratrol dimers have been extensively reported on due to their antioxidative activity. Previous studies revealed that resveratrol dimer has been shown to selectively quench singlet oxygen (1O2), and could protect DNA from oxidative damage. The mec
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e11152a9d0cf4786aa7d7aefff35b0ef
Autor:
Efe Armagan, Shankar Thiyagarajan, Kongchang Wei, Akin Gursoy, Giuseppino Fortunato, Esther Amstad, René Michel Rossi, Claudio Toncelli
Publikováno v:
Sensors, Vol 20, Iss 2, p 477 (2020)
Oxygen is ubiquitous in nature and it plays a key role in several biological processes, such as cellular respiration and food deterioration, to name a few. Currently, reversible and non-destructive oxygen sensing is usually performed with sensors pro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/332413b3a6c64ed5815b927e28495ad8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.