Zobrazeno 1 - 10
of 776
pro vyhledávání: '"Oxidación lipídica"'
Autor:
Iglesias-Guevara, Dairon1 daironig1993@gmail.com, Casariego-Año, Alicia1
Publikováno v:
Tecnología Química. Sep-Dec2023, Vol. 43 Issue 3, p571-585. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Revista Colombiana de Química, Vol 46, Iss 2, Pp 17-23 (2017)
Se obtuvieron fracciones a partir del epicarpio de tomate de árbol (Solanum betaceum Sendtn) y se evaluó su efecto protector contra la oxidación lipídica en carne de res cocida (CRC). Un extracto obtenido a través de extracción supercrítica fu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bb27b4952bdd4f8e8f3d4307315d33dd
Autor:
Castro-Vargas, Henry I.1 hicastrov@unal.edu.co, Parada-Alfonso, Fabián2
Publikováno v:
Revista Colombiana de Química. may-ago2017, Vol. 46 Issue 2, p17-23. 7p.
Autor:
Jiang, Nanqi1 (AUTHOR), Xu, Baocai1 (AUTHOR), Zhao, Liang1 (AUTHOR), Huang, Ming1 (AUTHOR) mhuang@njau.edu.cn, Zhou, Guanghong1 (AUTHOR)
Publikováno v:
CyTA: Journal of Food. 2016, Vol. 14 Issue 3, p440-448. 9p.
Autor:
Isaza Maya, Yeni Lorena1 yeisaza@lasallista.edu.co, Restrepo Molina, Diego Alonso2, López Vargas, Jairo Humberto3
Publikováno v:
Journal of Engineering & Technology (2256-3903). Jul-Dec2013, Vol. 2 Issue 2, p50-66. 17p.
Autor:
Adeyemi, Kazeem Dauda1,2 (AUTHOR), Sabow, Azad Behnan1,3 (AUTHOR), Shittu, Rafiat Morolayo4 (AUTHOR), Karim, Roselina4 (AUTHOR), Karsani, Saiful Anuar5 (AUTHOR), Sazili, Awis Qurni1,6,7 (AUTHOR) awis@upm.edu.my
Publikováno v:
CyTA: Journal of Food. 2016, Vol. 14 Issue 3, p405-414. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nutrición Hospitalaria, Vol 26, Iss 1, Pp 48-55 (2011)
Several studies have been conducted to evaluate the effects of the consumption of the slowly absorbed carbohydrates in a low glycemic index (GI) diet on fat oxidation, in order to obtain dietetic treatment that can favor the achievement of an adequat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/faad781b0d1f45b6b5c8859c0ddcb8ce
Autor:
Lopez Mendoza, Yolvi
Publikováno v:
RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
instname
instname
Storage of rabbit semen for longer than 36 h causes deterioration of semen quality. Therefore, the aim of this study was to evaluate the addition of antioxidants, membrane protective and/or aminopeptidase activity substances to an EDTA supplemented e
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::cb5704b78dcf02dcb629c9b575daedd9
https://hdl.handle.net/10251/89971
https://hdl.handle.net/10251/89971