Zobrazeno 1 - 10
of 201
pro vyhledávání: '"Owusu, J."'
Publikováno v:
In Food Chemistry Advances December 2023 3
Autor:
Addo P., M., Djekic-Ivankovic, Abdu A., Boadi P., Eyo O., Baguignan M. Y., Atakoun A. M., Adamagnon E., Oso O., Owusu J. S., Nwabuko S., Naïm S., Marquis, G. S.
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition & Development; Oct2024, Vol. 24 Issue 10, p24725-24773, 49p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Owusu, J. Henry
Publikováno v:
The Journal of Modern African Studies, 2001 Mar 01. 39(1), 51-80.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3557290
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Owusu-Asante, O. J., Mensah, P., Duah-Gyamfi, A., Owusu, J., Minkah, E., Wumbeidow, H., Ibrahim, S., Ofori, E., Nyarko, D. E.
Publikováno v:
African Journal of Chemical Education; Vol. 12 No. 2 (2022); 41-59
Tobacco snuff usually comes from Nicotiana tabacum in the wet or the dry form. The leaves are finely ground either by pounding or crushing and sometimes may be contaminated with heavy metals such as Lead (Pb), Cadmium (Cd) and Arsenic (As) which can
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Ghana Journal of Science; 2023, Vol. 64 Issue 1, p34-40, 7p