Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Owureku‐Asare, Mavis"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Owureku-Asare, Mavis, Oduro, Ibok, Saalia, Firibu K., Tortoe, Charles, Ampah, Jonathan, Ambrose, Kingsly
Publikováno v:
International Journal of Food Science; 10/28/2022, p1-13, 13p
Autor:
Owureku‐Asare, Mavis, Oduro, Ibok, Agyei‐Amponsah, Joyce, Saalia, Firibu K, Tortoe, Charles, Ambrose, Rose Prabin Kingsly, Adjei, Maame Yaa Blay
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Jul2022, Vol. 102 Issue 9, p3607-3617, 11p
Autor:
Owureku ‐ Asare, Mavis1,2 mowureku.asare@gmail.com, Ambrose, R. P. Kingsly1, Oduro, Ibok2, Tortoe, Charles3, Saalia, Firibu K.4
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. May2017, Vol. 5 Issue 3, p617-624. 8p.
Autor:
Elegba Wilfred, S Appiah rew, Azu Elaine, Afful Nusrat, K S Agbemavor Wisdom, Agyei Amponsah Joyce, Owureku Asare Mavis, null Bertr, null Quaye, E Danso Kenneth
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 12, No 27 (2013)
The effect of mosaic virus diseases on dry matter content and starch yield of five local accessions of cassava, “Ankrah”, “AW/17, “Tomfa”, “Dagarti” and “Tuaka” was evaluated. Tomfa showed the highest (95%) incidence of the disease,
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Owureku-Asare M; Department of Agricultural and Biological Engineering Purdue University West Lafayette IN USA.; Department of Food Science Kwame Nkrumah University of Science and Technology Kumasi Ghana., Ambrose RPK; Department of Agricultural and Biological Engineering Purdue University West Lafayette IN USA., Oduro I; Department of Food Science Kwame Nkrumah University of Science and Technology Kumasi Ghana., Tortoe C; CSIR-Food Research Institute Accra Ghana., Saalia FK; Department of Nutrition and Food Science University of Ghana Legon Ghana.
Publikováno v:
Food science & nutrition [Food Sci Nutr] 2016 Nov 03; Vol. 5 (3), pp. 617-624. Date of Electronic Publication: 2016 Nov 03 (Print Publication: 2017).