Zobrazeno 1 - 10
of 82
pro vyhledávání: '"Owolarafe, O.K."'
Publikováno v:
Ife Journal of Science; Vol. 24 No. 3 (2022); 489-509
This study developed a mathematical model for the operation of a small scale palm fruit biomass-fired autoclave boiler and validated the model developed. These were with a view to providing an insight into the theoretical prediction of the boiler per
Publikováno v:
Ife Journal of Science; Vol. 24 No. 1 (2022); 119-140
Production of iru, a fermented condiment from African locust bean is characterized by low productivity and drudgery. The hierarchical timed coloured Petri nets (HTCPN) formalisms were used to design computational models on unit operations of the iru
Autor:
Owolarafe, O.K., Oni, O.A.
Publikováno v:
In Technology in Society 2011 33(1):12-22
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Atta, A.T., Owolarafe, O.K., Omotosho, O.A., Adeniyan, O.N., Adetunmbi, J.O., Olanipekun, S.O., Falana, O.B.
The study investigated the strength characteristics of two foreign (Cuba 180, Talinum 2) and three locally available varieties of kenaf fibres (Ifeken DI 400, Ifeken 100 and Ifeken 400), with a view to providing insight to optimum conditions for the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c27f6ee72de9cf485ac1d220e1ea674a
Publikováno v:
In Biosystems Engineering 2008 101(3):331-340
Autor:
Owolarafe, O.K., Faborode, M.O.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2008 85(4):598-605
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2007 79(1):31-36
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2007 78(4):1228-1232