Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"Owino, WO"'
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition and Development; Vol. 22 No. 8 (2022); 18552-18573
Mango (Mangifera indica L) production in Kenya directly supports approximately 200,000 farmers and many other beneficiaries. Despite this, its production suffers from post-harvest losses due to the fruits' short shelf life in ambient conditions. Calc
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition and Development; Vol. 23 No. 3 (2023); 22871-22892
Mango (Mangifera indica L.) is a highly perishable fruit with a short shelf life at ambient conditions, which may lead to post-harvest losses approximated to be 40-45%. This reduces returns to farmers significantly. The problem is compounded by the f
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition and Development; Vol. 21 No. 8 (2021); 18552-18573
Mango (Mangifera indica L) production in Kenya directly supports approximately 200,000 farmers and many other beneficiaries. Despite this, its production suffers from post-harvest losses due to the fruits' short shelf life in ambient conditions. Calc
Autor:
Matendo, RE, Imathiu, S, Udomkun, P, Mugumaarhahama, Y, Akullo, J, Ishara, J, Atehnkeng, J, Owino, WO
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition and Development; Vol. 22 No. 3 (2022); 19801-19821
Aflatoxin and fumonisin contamination was assessed in different samples along the maize value chain in different territories of South Kivu province. Kabare and Ruzizi Plain were chosen as they represent two different agroecological areas where maize
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Athoo TO; Institute for Horticultural Production Systems, Leibniz-University Hannover, Hannover, Germany., Winkler A; Institute for Horticultural Production Systems, Leibniz-University Hannover, Hannover, Germany., Owino WO; School of Food and Nutritional Sciences (SOFNUS), Jomo Kenyatta University of Agriculture and Technology, Nairobi, Kenya., Knoche M; Institute for Horticultural Production Systems, Leibniz-University Hannover, Hannover, Germany.
Publikováno v:
PloS one [PLoS One] 2023 Sep 01; Vol. 18 (9), pp. e0291129. Date of Electronic Publication: 2023 Sep 01 (Print Publication: 2023).
Autor:
Chepngeno J; Institute of Nutritional Science, Chair of Food Science, and Interdisciplinary Research Center (iFZ), Justus Liebig University Giessen, Heinrich-Buff-Ring 26-32, 35392 Giessen, Germany; Department of Food Science and Technology, Jomo Kenyatta University of Agriculture and Technology, 62000-00200 Nairobi, Kennya., Imathiu S; Department of Food Science and Technology, Jomo Kenyatta University of Agriculture and Technology, 62000-00200 Nairobi, Kennya., Owino WO; Department of Food Science and Technology, Jomo Kenyatta University of Agriculture and Technology, 62000-00200 Nairobi, Kennya., Morlock GE; Institute of Nutritional Science, Chair of Food Science, and Interdisciplinary Research Center (iFZ), Justus Liebig University Giessen, Heinrich-Buff-Ring 26-32, 35392 Giessen, Germany. Electronic address: gertrud.morlock@uni-giessen.de.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2022 Oct 01; Vol. 390, pp. 133108. Date of Electronic Publication: 2022 Apr 28.