Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Owino, George E."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ochola S; Department of Food, Nutrition and Dietetics, Kenyatta University, Nairobi, Kenya., Kanerva N; Department of Food and Nutrition, University of Helsinki, Helsinki, Finland., Wachira LJ; Department of Physical Education, Exercise and Sport Science, Kenyatta University, Nairobi, Kenya., Owino GE; Department of Sociology, Gender and Development Studies, Kenyatta University, Nairobi, Kenya., Anono EL; Department of Food, Nutrition and Dietetics, Kenyatta University, Nairobi, Kenya., Walsh HM; Department of Food and Nutrition, University of Helsinki, Helsinki, Finland., Okoth V; Department of Environmental Science, Kenyatta University, Nairobi, Kenya., Erkkola M; Department of Food and Nutrition, University of Helsinki, Helsinki, Finland., Swindell N; Faculty of Science and Engineering, Applied Sport Technology, Exercise and Medicine Research Centre, Swansea University, Swansea, United Kingdom., Stratton G; Faculty of Science and Engineering, Applied Sport Technology, Exercise and Medicine Research Centre, Swansea University, Swansea, United Kingdom., Onywera V; Department of Physical Education, Exercise and Sport Science, Kenyatta University, Nairobi, Kenya., Fogelholm M; Department of Food and Nutrition, University of Helsinki, Helsinki, Finland.
Publikováno v:
PLOS global public health [PLOS Glob Public Health] 2023 Feb 28; Vol. 3 (2), pp. e0000331. Date of Electronic Publication: 2023 Feb 28 (Print Publication: 2023).