Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"Owens PR"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Seyoum MM; Department of Crop, Soil, and Environmental Sciences, University of Arkansas, Fayetteville, AR, USA., Ashworth AJ; USDA-ARS, Poultry Production and Product Safety Research Unit, Fayetteville, AR, USA. Electronic address: Amanda.Ashworth@usda.gov., Owens PR; Dale Bumpers Small Farms Research Center, USDA-ARS, Booneville, AR, USA., Katuwal S; USDA-ARS, National Laboratory for Agriculture and the Environment, Ames, IA, USA., Lyte JM; USDA-ARS, Poultry Production and Product Safety Research Unit, Fayetteville, AR, USA., Savin M; Department of Crop, Soil, and Environmental Sciences, University of Arkansas, Fayetteville, AR, USA.
Publikováno v:
The Science of the total environment [Sci Total Environ] 2024 Jul 15; Vol. 934, pp. 172905. Date of Electronic Publication: 2024 May 03.
Autor:
Adhikari K; USDA-ARS, Grassland, Soil and Water Research Laboratory, Temple, TX 76502, USA. Electronic address: kabindra.adhikari@usda.gov., Mancini M; University of Arkansas, Department of Crop, Soil, and Environmental Sciences, Fayetteville, AR 72701, USA; Federal University of Lavras, Department of Soil Science, 37200-900 Lavras, Minas Gerais, Brazil., Libohova Z; USDA-ARS, Dale Bumpers Small Farms Research Center, Booneville, AR 72927, USA., Blackstock J; USDA-ARS, Dale Bumpers Small Farms Research Center, Booneville, AR 72927, USA., Winzeler E; USDA-ARS, Dale Bumpers Small Farms Research Center, Booneville, AR 72927, USA., Smith DR; USDA-ARS, Grassland, Soil and Water Research Laboratory, Temple, TX 76502, USA., Owens PR; USDA-ARS, Dale Bumpers Small Farms Research Center, Booneville, AR 72927, USA., Silva SHG; Federal University of Lavras, Department of Soil Science, 37200-900 Lavras, Minas Gerais, Brazil., Curi N; Federal University of Lavras, Department of Soil Science, 37200-900 Lavras, Minas Gerais, Brazil.
Publikováno v:
The Science of the total environment [Sci Total Environ] 2024 Apr 01; Vol. 919, pp. 170972. Date of Electronic Publication: 2024 Feb 13.
Autor:
Castano-Duque L; Food and Feed Safety Research Unit, Southern Regional Research Center, Agriculture Research Service, United States Department of Agriculture, New Orleans, LA, United States., Winzeler E; Dale Bumpers Small Farms Research Center, Agriculture Research Service, United States Department of Agriculture, Booneville, AR, United States., Blackstock JM; Dale Bumpers Small Farms Research Center, Agriculture Research Service, United States Department of Agriculture, Booneville, AR, United States., Liu C; Microbiology and Agrochains Wageningen Food Safety Research, Wageningen, Netherlands., Vergopolan N; Atmospheric and Ocean Science Program, Princeton University, Princeton, NJ, United States., Focker M; Microbiology and Agrochains Wageningen Food Safety Research, Wageningen, Netherlands., Barnett K; Agricultural Products Inspection, Illinois Department of Agriculture, Springfield, IL, United States., Owens PR; Dale Bumpers Small Farms Research Center, Agriculture Research Service, United States Department of Agriculture, Booneville, AR, United States., van der Fels-Klerx HJ; Microbiology and Agrochains Wageningen Food Safety Research, Wageningen, Netherlands., Vaughan MM; Mycotoxin Prevention and Applied Microbiology Research Unit, United States Department of Agriculture, Agricultural Research Service, National Center for Agricultural Utilization Research, Peoria, IL, United States., Rajasekaran K; Food and Feed Safety Research Unit, Southern Regional Research Center, Agriculture Research Service, United States Department of Agriculture, New Orleans, LA, United States.
Publikováno v:
Frontiers in microbiology [Front Microbiol] 2023 Nov 01; Vol. 14, pp. 1283127. Date of Electronic Publication: 2023 Nov 01 (Print Publication: 2023).
Autor:
Seyoum MM; Department of Crop, Soil, and Environmental Sciences, University of Arkansas, Fayetteville, AR, United States., Ashworth AJ; USDA-ARS, Poultry Production and Product Safety Research Unit, Fayetteville, AR, United States., Feye KM; Cellular and Molecular Biology, University of Arkansas, Fayetteville, AR, United States., Ricke SC; Meat Science & Animal Biologics Discovery Program, Department of Animal and Dairy Sciences, University of Wisconsin-Madison, Madison, WI, United States., Owens PR; USDA-ARS, Dale Bumpers Small Farms Research Center, Booneville, AR, United States., Moore PA Jr; USDA-ARS, Poultry Production and Product Safety Research Unit, Fayetteville, AR, United States., Savin M; Department of Crop, Soil, and Environmental Sciences, University of Arkansas, Fayetteville, AR, United States.
Publikováno v:
Frontiers in microbiology [Front Microbiol] 2023 Sep 29; Vol. 14, pp. 1227006. Date of Electronic Publication: 2023 Sep 29 (Print Publication: 2023).