Zobrazeno 1 - 10
of 1 591
pro vyhledávání: '"Ovotransferrin"'
Autor:
Eri Ohto-Fujita, Miho Shimizu, Aya Atomi, Hiroki Hiruta, Ryota Hosoda, Shinya Horinouchi, Shinya Miyazaki, Tomoaki Murakami, Yoshihide Asano, Yukio Hasebe, Yoriko Atomi
Publikováno v:
Biochemistry and Biophysics Reports, Vol 39, Iss , Pp 101806- (2024)
Aging is a high-risk factor for obstructive and fibrotic lung diseases. Fibrotic lung disease leading to decreased lung function is characterized by interstitial remodeling and tissue scarring (sclerosis), with destruction of alveoli and excess depos
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b45525228ab14d84a78b43435b83937a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Functional Biomaterials, Vol 15, Iss 8, p 205 (2024)
The issue of bacterial resistance is an escalating problem due to the misuse of antibiotics worldwide. This study introduces a new antibacterial mechanism, the ferroptosis-like death (FLD) of bacteria, and an approach to creating green antibacterial
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/122b8089a72247b3bdb28f13be5ce26f
Autor:
T. V. Marchenko, S. V. Shuliak, O. S. Haidei, O. M. Chechet, Yu. V. Dobrozhan, B. V. Gutyj, O. V. Krushelnytska
Publikováno v:
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького: Серія Ветеринарні науки, Vol 25, Iss 110, Pp 16-19 (2023)
An egg is an ecological food product containing protein, balanced vitamins, trace elements, and essential amino acids in the correct ratio. At the same time, egg albumin is an obligate allergen with no species specificity; consuming eggs from other b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/236022da49ac480c96847828b1905f5d
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 9, p 1323 (2024)
This project aimed to explore the influence of the interaction between ovotransferrin fibrils (OTF) and gum arabic (GA) on the formation mechanism, physicochemical properties, and curcumin delivery of the oleogel-in-water Pickering emulsion. Cryo-sca
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d513cad1f56a4956ac60224a6056e41c
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 102, Iss 11, Pp 103011- (2023)
ABSTRACT: Broilers often suffer from subclinical intestinal health problems of ill-defined etiology, which have a negative impact on performance. Macroscopic and microscopic evaluations can be used to monitor intestinal health, but because these are
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2780041e36f04d158928159c99c7d771
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 107, Iss , Pp 105660- (2023)
Ovotransferrin (OVT) is a natural protein with various nutritional and biological benefits. However, further research is required to explore its effects and underlying mechanisms. To bridge this gap, conventional physiological methods with modern mul
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dac51305b6fa496688659dd29e3b7edc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.