Zobrazeno 1 - 10
of 44
pro vyhledávání: '"Overripening"'
Autor:
Noelia Hernández-Correas, Adela Abellán, Beatriz Muñoz-Rosique, Cindy Bande-De León, Rafael Gómez, Luis Tejada
Publikováno v:
Applied Food Research, Vol 4, Iss 2, Pp 100639- (2024)
Iberian ham is renowned for its unique flavour and artisanal tradition, but its potential as a source of bioactive compounds remains underexplored. This study presents an innovative view of how overripening and controlled temperature increase can sig
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/77698a719e614269b3087aae75912ff7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Chemistry
Food Chemistry, Elsevier, 2019, 275, pp.754-762. ⟨10.1016/j.foodchem.2018.09.156⟩
Food Chemistry, Elsevier, 2019, 275, pp.754-762. ⟨10.1016/j.foodchem.2018.09.156⟩
International audience; Procyanidins and cell walls were extracted from pear at ripe and overripe stages in order to investigate the impact of ripening stage on their association. Procyanidin composition and structure remained stable at the overripe
Autor:
Brahem, Marwa
Afin d’étudier l’impact de la surmaturation des poires sur les interactions parois-procyanidins, les parois et les procyanidines ont été isolées et caractérisées à partir d’une variété de poire à poiré à deux stade de maturité : m
Externí odkaz:
http://www.theses.fr/2017AVIG0692/document
Autor:
BRAHEM, Marwa
Publikováno v:
Sciences du Vivant [q-bio]. Université d'Avignon et des Pays de Vaucluse, 2017. Français
In order to study overripening impact on cell wall–procyanidin interactions, perry pear cell walls and procyanidins were isolated and characterized at ripe and overripe stage. Their associations were quantified using Langmuir isotherms and isotherm
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::cea4e485b82873becec315b6432d6a34
https://hal.inrae.fr/tel-02791280
https://hal.inrae.fr/tel-02791280
Autor:
Roufidou, Chrysoula
Reproduction in vertebrates, including fishes, is under control of the brain-pituitary-gonad (BPG) axis. The female three-spined stickleback, Gasterosteus aculeatus, produces egg clutches at intervals of a few days and spawns them in a nest built by
Externí odkaz:
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:su:diva-143279
Publikováno v:
LWT-Food Science and Technology (85), 380-384. (2017)
LWT-Food Science and Technology
LWT-Food Science and Technology, Elsevier, 2017, 85, pp.380-384. ⟨10.1016/j.lwt.2016.09.009⟩
LWT-Food Science and Technology
LWT-Food Science and Technology, Elsevier, 2017, 85, pp.380-384. ⟨10.1016/j.lwt.2016.09.009⟩
International audience; Perry pear polyphenols were characterized in fruit, juice and pomace for two cultivars and at two maturity stage. Cell walls were characterized only in fruits and pomaces. The phenolic contents and compositions of fruits did n
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b6ad2a2613d4c5224aad2234152db38a
http://prodinra.inra.fr/record/372788
http://prodinra.inra.fr/record/372788
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.