Zobrazeno 1 - 10
of 847
pro vyhledávání: '"Overflow metabolism"'
Autor:
David Dooley, Seunghyun Ryu, Richard J. Giannone, Jackson Edwards, Bruce S. Dien, Patricia J. Slininger, Cong T. Trinh
Publikováno v:
mSystems, Vol 9, Iss 11 (2024)
ABSTRACT Bacillus coagulans, a Gram-positive thermophilic bacterium, is recognized for its probiotic properties and recent development as a microbial cell factory. Despite its importance for biotechnological applications, the current understanding of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2fec382555294c889fd4192c9ea847c3
Autor:
Viktor Laurin Sedlmayr, Diana Széliová, Veerke De Kock, Yannick Gansemans, Filip Van Nieuwerburgh, Eveline Peeters, Julian Quehenberger, Jürgen Zanghellini, Oliver Spadiut
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 15 (2024)
Overflow metabolism is a well-known phenomenon that describes the seemingly wasteful and incomplete substrate oxidation by aerobic cells, such as yeasts, bacteria, and mammalian cells, even when conditions allow for total combustion via respiration.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8bfd793e02df4276bf25be5773f88434
Publikováno v:
Annals of Microbiology, Vol 74, Iss 1, Pp 1-12 (2024)
Abstract Purpose It has previously been shown that organic acids produced by Escherichia coli suppress the growth of Pseudomonas aeruginosa in co-cultures under conditions of glucose excess, due to overflow metabolism. Inactivation of genes involved
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/391596573e344fa19aa643c9d235e011
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Bioengineering and Biotechnology, Vol 12 (2024)
Introduction:Escherichia coli, a well characterized workhorse in biotechnology, has been used to produce many recombinant proteins and metabolites, but have a major drawback in its tendency to revert to overflow metabolism. This phenomenon occurs whe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/045664ff78844d5caa4db1d72bcec866
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Daniela Velazquez, Juan-Carlos Sigala, Luz María Martínez, Paul Gaytán, Guillermo Gosset, Alvaro R. Lara
Publikováno v:
Microbial Cell Factories, Vol 21, Iss 1, Pp 1-14 (2022)
Abstract Background Fed-batch mode is the standard culture technology for industrial bioprocesses. Nevertheless, most of the early-stage cell and process development is carried out in batch cultures, which can bias the initial selection of expression
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/586b3932eaae4e9d9138b51a794a4d69