Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Over Ordering"'
Publikováno v:
British Food Journal, 2024, Vol. 126, Issue 9, pp. 3317-3334.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-01-2024-0114
Publikováno v:
Journal of Consumer Sciences, Vol 9, Iss 3 (2024)
Online food delivery (OFD) services can shape consumer habits through regular use. Although promotions attract consumers, they may also encourage food waste. This study analyzes factors influencing the intention to use OFD services and over-ordering
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fd1581325cc641b79f6de975f71a653d
Publikováno v:
British Food Journal, 2023, Vol. 126, Issue 2, pp. 879-897.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-07-2023-0648
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Sustainability; Volume 15; Issue 11; Pages: 8735
This study aims to investigate the phenomenon of over-ordering behavior in social dining as a significant contributor to food waste, utilizing an integrated conceptual model that combines the theory of planned behavior (TPB) and the norm activation m
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Suzanne Woods, Carolyn Avery, Kathleen Bartlett, William Bordley, Aimee Chung, Brian Eichner, Mikelle Key-Solle, Heather McLean, David Ming
Publikováno v:
MedEdPORTAL, Vol 11 (2015)
Abstract This series of seven modules provides a formal curriculum for pediatric residents and medical students in the concepts of high-value care (HVC). HVC aims to reduce unnecessary health care costs while still providing high-quality care for pat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8ab31974814f48358989f4eda259e60d