Zobrazeno 1 - 10
of 44 860
pro vyhledávání: '"Oven, P."'
Publikováno v:
Proceedings of the 14th International Conference on the Practice and Theory of Automated Timetabling, 2024
The Oven Scheduling Problem (OSP) is an NP-hard real-world parallel batch scheduling problem arising in the semiconductor industry. The objective of the problem is to schedule a set of jobs on ovens while minimizing several factors, namely total oven
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2410.01368
Autor:
Pick, Julian, Voß, Julia, Hirt, Simon, Kruse, Jens, Leopold, Tobias, Schwarz, Roman, Klempt, Carsten
Alkaline-earth-like elements play pivotal roles in advanced quantum sensing technologies, notably optical clocks, with unprecedented precision achieved in recent years. Despite remarkable progress, current optical lattice clocks still face challenges
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2408.12471
Autor:
L. V. Nenasheva
Publikováno v:
Научный диалог, Vol 13, Iss 7, Pp 110-127 (2024)
This article is dedicated to the study of dialectal vocabulary belonging to the thematic group “Russian Oven,” which is included in the second volume of the “Thematic Dictionary of Arkhangelsk Dialects.” This dictionary documents lexicon rela
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/313fe7ab36e24c66922b2642df3a2062
Autor:
A. A. Fickak, M. B. Othman, A. I. Hobani, G. M. Mohamed, S. Al- Ghamdi, B. Alfaifi, W. M. Elamin
Publikováno v:
Теория и практика переработки мяса, Vol 9, Iss 2, Pp 153-159 (2024)
Camel meat was subjected to sous-vide and conventional oven cooking at different combinations of temperature (70, 80, 90, and 100 °C) and time (30, 60, 90, 120, 150, and 180 minutes). The influence on the mechanical properties (shear force, penetrat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f843ef0690d54c16aa8913ce0c09fae1
Autor:
Fredy F. Hincapié, Manuel J. García
Publikováno v:
Applied Mechanics, Vol 5, Iss 2, Pp 391-404 (2024)
This paper introduces an innovative analytical model to compute flame velocities and temperatures within a premix burner in a domestic gas oven. This model significantly streamlines the heat transfer simulation process by simplifying the modeling of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b96c2151bc244539a7406f189615180e
Autor:
Kenechukwu Sixtus Chigbo, Adindu Linus-Chibuezeh, Umunna Francis Moufunanya, Chidiamara Onyinyechi Adindu-Linus, Feyisayo O. Adepoju, Akachukwu Ben Eke, Queency N. Okechukwu
Publikováno v:
Food Production, Processing and Nutrition, Vol 6, Iss 1, Pp 1-16 (2024)
Abstract Cooking bananas is a major beneficial food in developing countries that is involved in improving human well-being and health. However, owing to its high moisture content, it quickly deteriorates. Understanding the dehydration mechanism of ra
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ab0320cabd6f44188f6a777e7f234869
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.