Zobrazeno 1 - 10
of 126
pro vyhledávání: '"Ovaskainen, M"'
Publikováno v:
Journal of Epidemiology and Community Health (1979-), 2002 Apr 01. 56(4), 259-264.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/25569679
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bingham CM (AUTHOR), Ovaskainen M (AUTHOR), Tapanainen H (AUTHOR), Lahti-Koski M (AUTHOR), Sahi T (AUTHOR), Paturi M (AUTHOR), Bingham, Clarissa M L1 (AUTHOR), Ovaskainen, Marja-leena (AUTHOR), Tapanainen, Heli (AUTHOR), Lahti-Koski, Marjaana (AUTHOR), Sahi, Timo (AUTHOR), Paturi, Merja (AUTHOR)
Publikováno v:
Military Medicine. Jul2009, Vol. 174 Issue 7, p678-684. 7p.
Autor:
Ovaskainen, M-L1, Paturi, M1, Reinivuo, H1, Hannila, M-L1, Sinkko, H1, Lehtisalo, J1, Pynnönen-Polari, O2, Männistö, S1
Publikováno v:
European Journal of Clinical Nutrition. May2008, Vol. 62 Issue 5, p674-681. 8p. 1 Black and White Photograph, 4 Charts, 2 Graphs.
Autor:
Ovaskainen, M.-L.1 marja-leena.ovaskainen@ktl.fi, Reinivuo, H.1, Tapanainen, H.1, Hannila, M.-L.1, Korhonen, T.1, Pakkala, H.1
Publikováno v:
European Journal of Clinical Nutrition. Apr2006, Vol. 60 Issue 4, p494-501. 8p. 7 Charts, 3 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
In the article by Wang et al, "Impact of Nonoptimal Intakes of Saturated, Polyunsaturated, and Trans Fat on Global Burdens of Coronary Heart Disease," which published online January 20, 2016, and appeared in the January 2016 issue of the journal (J A
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::7a51dcd340d2891f18a3cd3c684f903e
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3101386
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3101386
Background: Saturated fat (SFA), x-6 (n-6) polyunsaturated fat (PUFA), and trans fat (TFA) influence risk of coronary heart disease (CHD), but attributable CHD mortalities by country, age, sex, and time are unclear. Methods and Results: National inta
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::846e91fc143f8e5692dc8dd12fcf21d0
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3101383
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3101383