Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Ovadia G"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hansen T; Department of Biomedical and Molecular Sciences, Queen's University, Kingston, ON Canada K7L 3N6., Lee JC; Department of Biomedical and Molecular Sciences, Queen's University, Kingston, ON Canada K7L 3N6., Reicher N; Department of Earth and Planetary Sciences, The Weizmann Institute of Science, Rehovot 7610001, Israel., Ovadia G; The Robert H. Smith Faculty of Agriculture, Food and Environment, Institute of Biochemistry, Food Science, and Nutrition, The Hebrew University of Jerusalem, Rehovot 7610001, Israel., Guo S; Department of Microbial Pathogenesis, Yale University School of Medicine, New Haven, CT 06536., Guo W; Department of Microbial Pathogenesis, Yale University School of Medicine, New Haven, CT 06536., Liu J; Department of Microbial Pathogenesis, Yale University School of Medicine, New Haven, CT 06536., Braslavsky I; The Robert H. Smith Faculty of Agriculture, Food and Environment, Institute of Biochemistry, Food Science, and Nutrition, The Hebrew University of Jerusalem, Rehovot 7610001, Israel., Rudich Y; Department of Earth and Planetary Sciences, The Weizmann Institute of Science, Rehovot 7610001, Israel., Davies PL; Department of Biomedical and Molecular Sciences, Queen's University, Kingston, ON Canada K7L 3N6.
Publikováno v:
BioRxiv : the preprint server for biology [bioRxiv] 2023 Oct 26. Date of Electronic Publication: 2023 Oct 26.