Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Ova, Gulden"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Process Biochemistry 2003 38(10):1405-1411
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
WOS: 000295359100011
Food safety concepts have a major impact on food processing at the firm level. This study introduces economic incentives intended for food safety practices in meat processing plants in Aydin, western Turkey. Survey studies w
Food safety concepts have a major impact on food processing at the firm level. This study introduces economic incentives intended for food safety practices in meat processing plants in Aydin, western Turkey. Survey studies w
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::244307dc48ecb454ef7dc93c6d91543c
https://hdl.handle.net/11454/64907
https://hdl.handle.net/11454/64907
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ozkaynak E; Engineering Faculty, Food Engineering Department, Ege University, 35100 Bornova, Izmir, Turkey. evrimka2000@yahoo.com, Ova G
Publikováno v:
Food additives & contaminants. Part A, Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment [Food Addit Contam Part A Chem Anal Control Expo Risk Assess] 2009 Jun; Vol. 26 (6), pp. 793-9.