Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"Ouyang, Xiaoyu"'
Publikováno v:
In Spectrochimica Acta Part A: Molecular and Biomolecular Spectroscopy 5 August 2024 316
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wang, Mengze1 (AUTHOR), Ouyang, Xiaoyu1 (AUTHOR), Liu, Yaran1 (AUTHOR), Liu, Yue1 (AUTHOR), Cheng, Lei2 (AUTHOR), Wang, Chengtao2 (AUTHOR), Zhu, Baoqing1 (AUTHOR) zhangbolin888@163.com, Zhang, Bolin1 (AUTHOR) zhangbolin888@163.com
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Jan2021, Vol. 45 Issue 1, p1-15. 15p.
Autor:
Ouyang, Xiaoyu1, Zhu, Baoqing1, Liu, Ruojin1, Gao, Qiong1, Lin, Guo1, Wu, Jiabao1, Hu, Zeying1, Zhang, Bolin1 zhangbolin888@163.com
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Feb2018, Vol. 42 Issue 2, p1-1. 12p.
Autor:
Ouyang, Xiaoyu1 (AUTHOR), Yuan, Guanshen1 (AUTHOR), Ren, Jie1 (AUTHOR), Wang, Liying2 (AUTHOR), Wang, Mengze2 (AUTHOR), Li, Yonghua2 (AUTHOR), Zhang, Bolin1 (AUTHOR), Zhu, Baoqing1 (AUTHOR) zhubaoqing@gmail.com
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2017, Vol. 20 Issue 10, p2234-2248. 15p. 3 Charts, 1 Graph.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.