Zobrazeno 1 - 10
of 42
pro vyhledávání: '"Ouoba, L.I.I."'
Autor:
Obioha, P., Ouoba, L.I.I., Anyogu, A., Awamaria, B., Atchia, S, Ojimelukwe, P.C, Sutherland, J.P, Ghoddusi, H.
The aim of this research was to identify the key lactic acid bacteria associated with the fermentation of dairy traditional fermented products for developing starter cultures for controlled fermentation. A total of 100 lactic acid bacteria (LAB) were
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=core_ac_uk__::342eb8081ffd4773a00009388c674a29
https://doi.org/10.1007/s42770-021-00461-y
https://doi.org/10.1007/s42770-021-00461-y
Autor:
Ouoba, L.I.I., Vouidibio-Mbozo, A.B., Anyogu, A., Obioha, P.I., Lingani-Sawadogo, H., Sutherland, J.P., Jespersen, L., Ghoddusi, H.B.
Different samples of three products including Bikalga and Soumbala from Burkina Faso (West Africa) and Ntoba Mbodi from Congo-Brazzaville (Central Africa) were evaluated. The bacteria (400) were phenotyped and genotypically characterized by Rep-PCR,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=core_ac_uk__::1bf1ef52456561450e5ce614eb21498f
https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2019.108356
https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2019.108356
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Applied Microbiology; Dec2012, Vol. 113 Issue 6, p1428-1441, 14p, 1 Black and White Photograph, 2 Diagrams, 4 Charts
Publikováno v:
Journal of Applied Microbiology; Oct2003, Vol. 95 Issue 4, p868, 6p
Publikováno v:
Journal of Applied Microbiology; Mar2003, Vol. 94 Issue 3, p396-402, 7p
Publikováno v:
Beneficial Microbes; January 2014, Vol. 5 Issue: 4 p461-470, 10p