Zobrazeno 1 - 10
of 141
pro vyhledávání: '"Oueda A"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Environmental Management 1 April 2022 307
Autor:
Tampo, Lallébila *, Lazar, Iuliana Mihaela, Kaboré, Idrissa, Oueda, Adama, Akpataku, Kossitse Venyo, Djaneye-Boundjou, Gbandi, Bawa, Limam Moctar, Lazar, Gabriel, Guenda, Wendengoudi
Publikováno v:
In Limnologica July 2020 83
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Tropicultura, Vol 39, Iss 4 (2021)
Fish diversity and demographic parameters of the main fish species in the Samandeni reservoir, Burkina Faso. The management of the Samandeni fishery, Burkina Faso, built in 2017 requires, reliable information but as for now, they are missing, insu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/42fed455559f4a7893e87677436668af
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Biological and Chemical Sciences; Vol. 16 No. 3 (2022); 1167-1179
Dans la Réserve de Biosphère du W du Burkina Faso, des infrastructures ont été réalisées pour la conservation et l’utilisation durable des espèces fauniques. Cette étude vise à examiner l’influence de ces infrastructures et des villages
In West Africa, particularly in Burkina Faso, shrimp are an important natural resource with high economic and nutritional value for rural populations. However, the knowledge of shrimp composition and their potential use in fisheries are still very li
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4453d51c879ebb91ee93da12e823f990