Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"Oude Griep, L.M."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Oude Griep, L.M.
Background: Prospective cohort studies have shown that the consumption of total fruit and vegetables is associated with a lower risk of coronary heart disease (CHD) and stroke. It is not known which aspects of fruit and vegetable consumption contribu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::4e5c6b83da368a96b25c2faa1c1fd374
https://research.wur.nl/en/publications/fruit-and-vegetable-consumption-and-the-risk-of-cardiovascular-di
https://research.wur.nl/en/publications/fruit-and-vegetable-consumption-and-the-risk-of-cardiovascular-di
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Circulation, 119(10), E307-E307
Circulation 119 (2009) 10
Circulation 119 (2009) 10
Introduction: Intake of fruit and vegetables has been shown to protect against CVD and all-cause mortality. Whether fresh and processed fruits have similar health effects remains unclear. Objective: We examined the association of total, fresh and pro
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::69f37726ec1649bf11860b10b1372ae0
https://research.wur.nl/en/publications/fresh-and-processed-fruit-and-vegetable-intake-and-risk-of-cardio-2
https://research.wur.nl/en/publications/fresh-and-processed-fruit-and-vegetable-intake-and-risk-of-cardio-2