Zobrazeno 1 - 10
of 43
pro vyhledávání: '"Oubannin Samira"'
Autor:
Oubannin Samira, Asbbane Abderrahim, Bijla Laila, Ait Bouzid Hasna, Gagour Jamila, Hallouch Otmane, Sakar El Hassan, Gharby Said
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 3, Iss , Pp 100474- (2023)
Substituting synthetic antioxidants with naturally occurring antioxidants has been in the focus of several recent studies. Medicinal and aromatic plants are known to contain a wide array of bioactive compounds. These are endowed with an important ant
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8cde2ae06ad74e62bed784e596dd79f9
Autor:
Gagour Jamila, Oubannin Samira, Ait Bouzid Hasna, Bijla Laila, El Moudden Hamza, Sakar El Hassan, Koubachi Jamal, Laknifli Abdellatif, Gharby Said
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 29, p 39 (2022)
This works aimed at investigating shelf-life behavior of extra virgin olive oil (EVOO) extracted from two cultivars “Arbequina” and “Moroccan Picholine” as a function of storage time (8 weeks) at accelerated conditions (60 °C). Our outcomes
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7fceca5cfd094e7e8cb6d4ce3b84dfe2
Autor:
Oubannin, Samira, Jadouali, Si Mohamed, Atifi, Hajar, Bijla, Laila, Ibourki, Mohamed, Gagour, Jamila, Bouzid, Hasna Ait, Aabd, Naima Ait, Bouyahya, Abdelhakim, Harhar, Hicham, Goh, Khang Wen, Ming, Long Chiau, Razi, Pakhrur, Gharby, Saïd
Publikováno v:
In Heliyon 30 September 2024 10(18)
Autor:
Oubannin, Samira, Asbbane, Abderrahim, Hallouch, Otmane, Giuffrè, Angelo Maria, Sakar, El Hassan, Gharby, Said
Publikováno v:
In Future Foods December 2024 10
Autor:
Ait Bouzid, Hasna, Ibourki, Mohamed, Hamdouch, Aicha, Oubannin, Samira, Asbbane, Abderrahim, Hallouch, Otmane, Bijla, Laila, Koubachi, Jamal, Majourhat, Khalid, Gharby, Said
Publikováno v:
In Food and Humanity May 2024 2
Autor:
Oubannin, Samira, Bijla, Laila, Ahmed, Moussa Nid, Ibourki, Mohamed, El Kharrassi, Youssef, Devkota, Krishna, Bouyahya, Abdelhakim, Maggi, Filippo, Caprioli, Giovanni, Sakar, El Hassan, Gharby, Said
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis April 2024 128
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ait Bouzid, Hasna, Oubannin, Samira, Ibourki, Mohamed, Bijla, Laila, Hamdouch, Aicha, Sakar, El Hassan, Harhar, Hicham, Majourhat, Kahlid, Koubachi, Jamal, Gharby, Said
Publikováno v:
In Biocatalysis and Agricultural Biotechnology January 2023 47
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.